Evess Garda elmoped – Elmoped klass 1

Redaktörens betyg

4 av 5
4/5

Garda är en mintgrön elmoped som är en uppdatering av Evess modeller Firenze och Capri. Precis som Capri har den pakethållare fram och bak. Den viktigaste uppdateringen är den främre stötdämpningen som nu är mycket bättre. Den ger komfort när du kör och minskar behovet av underhåll.

Garda elmoped är en pärla. Den är vacker att se på och kul att köra. Men liksom andra Evess mopeder rör det sig om en ganska tung kärra som dessutom tar en hel del plats.

Bra med stöldskydd på elmopeden

Garda har ett smart larm. Om någon försöker flytta på mopeden när den är låst kommer det inbyggda larmet att gå igång. Det här är inget som vi ser på varje elmoppe och det är något som gör att du minskar risken för att moppen skulle hamna i fel händer.

Mycket god batterikraft och vacker moped

I denna moped sitter det ett Samsung batteri och det är en fördel. Det här ökar prestandan och kan också ge dig mycket bättre körekonomi. Om du skaffar två batterier till mopeden på en gång kan du komma 120 km med den utan att behöva ladda igen.

Batteriet är tillräckligt starkt för att driva mopeden och för att ladda mobilen som du har med dig. Det finns USB-ingång i sidofacket som du kan använda för laddning när du kör.

Det här är en otroligt vacker moped med klassisk design. De vita däcken är unika och den läderfärgade sadeln har en bekväm och fin form. Missa inte de snygga backspeglarna som är rostfria och därmed kan hålla sig snygga och polerade länge.

Vem bör satsa på en Evess Garda elmoped?

Du som tänker köra i stadstrafik och vill ha något robust och säkert kan ha stor glädje av en Garda elmoped. Är mintgrönt din favoritfärg har du hittat helt rätt!

Summan av kardemumman:

Evess Garda elmoped är en bekväm elmoppe med fina egenskaper. Den har god prestanda men är ganska stor och tung. Ett bra val för dig som har plats med den och som älskar looken på en klassisk italiensk moppe!

Du kan läsa mer om Evess Garda genom att klicka här!

Redaktörens betyg

4 av 5
4/5

Se vad andra tycker om Evess Garda elmoped – Elmoped klass 1

0.0
0.0 av 5 stjärnor (baserat på 0 recensioner)
Utmärkt0%
Mycket bra0%
Medel0%
Dåligt0%
Hemskt0%

 

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Tala om vad du tycker om du har testat Evess Garda elmoped – Elmoped klass 1

Viarelli Bravo Electric

27000 kr

4.3/5

Elmoped Viarelli City1000

18000 kr

4.2/5

Elmoped Viarelli Supermotard

46000 kr

4.8/5

Drax Stealth – Elmoped klass I

20000 kr

3.3/5

Viarelli GT1E – Elmoped klass II

16000 kr

4/5

Viarelli Potenza – Elmoped klass I

30000 kr

4.8/5

Viarelli Vincero Lead Acid – Elmoped klass I

25000 kr

4.4/5

MGB flakelmoped

60000 kr

4.4/5

Viarelli Venice elmoped klass 1

19000 kr

4/5

Viarelli Monztro – Elmoped klass 1

26000 kr

4.3/5