Viarelli Venice elmoped klass 1

Viarelli Venice elmoped klass 1 är den elektriska varianten av den bensindrivna versionen. Det här är en moped som kan beskrivas som retromodern. Den för tankarna till klassiska italienska moppar men har också moderna formlinjer och framförallt tekniken som gör det så kul att köra elmoped!

3000 watts motoreffekt är verkligen inte illa och det rör sig om en Bosch motor så här får du hög kvalitet. När vi ser på priset är det också imponerande. Det här är en billig elmoppe jämfört med andra möjligheter inom samma segment.

Smart och kompakt design

Viarelli Venice har en smart och kompakt design som gör det enkelt att köra på platser med mycket trafik och hinder. Det finns förvaring under sadeln men utrymmet är inte gigantiskt. Om du vill bygga på med topp-låda går det. Det kan vara klokt för dig som vill få med dig hjälm och mer med din elmoped.

Vem bör satsa på en Viarelli Venice 1 elmoped?

Du som tycker att det är härligt med klassisk design och som söker en billig elmoped som har en stark motor och snygg design kommer att gilla Venice. Du sitter bekvämt och det är enkelt att ladda batteriet direkt i vägguttaget.

Summan av kardemumman

Viarelli Venice är en prisvärd elmoped som är lätt att köra med. Den har en kraftfull motor och kan därmed ses som en värdig konkurrent till vanliga bensindrivna mopeder!

Pros (+)

+ Bekväm
+ Billig elmoped
+ Kraftfull

Cons (-)

– 60 km räckvidd
– Mindre förvaringsutrymme
Prestanda 70%
Komfort 85%
Värde/Pengarna 90%

Redaktörens betyg

4 av 5
4/5
Se vad andra tycker om Viarelli Venice elmoped klass 1

0
Rated 0 out of 5
0 av 5 stjärnor (baserat på 0 recensioner)
Utmärkt0%
Mycket bra0%
Medel0%
Dåligt0%
Hemskt0%

 

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Tala om vad du tycker om du har testat Viarelli Venice elmoped klass 1: