Viarelli Monztro – Elmoped klass 1

Kanske känner du igen modellen för det här är en elektrisk variant av den bensindrivna storfavoriten. Du behöver bara ta en titt på designen på denna elmoped för att förstå vad den är gjord för, att köra snabbt förstås!

Viarelli Monztro är en liten pärla. Den har en 3kW elmotor som gör att den står pall mot de bästa bensindrivna mopederna. Här river du loss snabbt och lätt och dessutom kan du får en riktigt smidig körupplevelse. Sittkomforten är ett plus och du väljer själv om du vill ha en svart eller vit Monztro elmoped.

Sportig och snabb men stadig

Sportigt och snabbt som går hand i hand med stabilitet är verkligen något som talar för en Monztro elmoppe. Du kommer att ligga bra på vägen och det gör det lättare att ta kurvor på ett säkert sätt. Dessutom ska det sägas att det här är ett ekonomiskt val.

Med god planering kan du landa på 40 öre per mil. Tänk bara på att ladda på rätt sätt så att du inte sliter ut batteriet i förtid. Mer än 8 timmar per laddning är verkligen inte nödvändigt!

Vem bör satsa på en Viarelli Monztro elmoped?

Du som vill ha sportig körning och som tycker att det är viktigt med körglädjen har mycket att se fram emot med en Monztro. Det här är också något för dig som har en mindre budget men ändå vill få ett riktigt bra batteri.

Summan av kardemumman

Viarelli Monztro elmoped är en av de bästa elmopederna som finns på marknaden för dig som vill ha snabb men ekonomisk körning.

Pros (+)

+ Stadig väghållning
+ Sportig och snabb
+ Ekonomisk
+ Mycket cool design!

Cons (-)

– 60 km räckvidd
Prestanda 90%
Komfort 80%
Värde/Pengarna 85%

Redaktörens betyg

4.3 av 5
4.3/5
Se vad andra tycker om Viarelli Monztro

5
Rated 5 out of 5
5 av 5 stjärnor (baserat på 1 recension)
Utmärkt100%
Mycket bra0%
Medel0%
Dåligt0%
Hemskt0%

 

Älskar denna moped!

Rated 5 out of 5
October 27, 2021

Har inte ångrat min Monztro en sekund! Den är lojal, rolig att köra och så enkel att sköta. Trodde inte att det skulle bli som med bensin men känner faktiskt inte skillnad. För körning i stadstrafik är det här guld värt. Kommer ju fram överallt.

Björn

Tala om vad du tycker om du har testat Viarelli Monztro: