Evess Capri elmoped – Elmoped klass 1

Glid runt i en vit moped som ser ut som något som rullade på italienska landsvägar för sisådär 30 år sedan. Okej, Evess elmopeder ser inte gamla och slitna ut. Men designen är så klassisk att du till och med kan börja tänka att de har slagit originalet.

Vi kör iväg med mopeden…

Det tar inte mer än några minuter att inse att Evess Capri är en kul elmoped att köra på. Accelerationen är finfin. Batteriet är piggt och det här är en moppe som mäter sig med de som går på bensin.

Du kan komma upp till 60 km med en laddning. Om du köper två batterier och har ett förvarat under sätet får du 120 km körning innan det blir dags att ladda igen. Det här är en elmoped och den är gjord av en hel del plastmaterial. Det känns. Men komforten är hög och fjädringen fungerar fint.

Utrymme för saker du tar med

Det finns förvaringsutrymme baktill på sidan och under sadel. Under sätet är det dock tajt med plats. Särskilt om du har ett extra batteri där. Du får hitta andra lösningar för förvaring av hjälm. Det ska dock sägas att du har en fin pakethållare baktill och en till framtill. De kan du ladda saker på.

Pakethållarna gör Capri till ett bättre val än Firenze-modellen för dig som behöver ta med träningsväska men vad gäller mobilen ser det lite annorlunda ut. Det finns ingen hållare för mobil på styret. Det kan ses som ett minus men kanske också som ett plus med tanke på att du bör hålla din ögon på vägen då du kör elmoppe.

Vem bör satsa på en Evess Capri elmoped?

Om du vill ha en snygg elmoped som är kul att köra på kan det här vara ett bra val. Priset är helt klart attraktivt särskilt med tanke på att hjälm och lås ingår. Mopeden lämpar sig väl för stadstrafik.

 

Sammanfattning

Summan av kardemumman:

En Evess Capri kommer med italienska vindar och körglädjen som är en så stor del av elmoppe-grejen. Trots att den är lite plastig får du en riktigt cool moped med fina funktioner och en skärm som är lätt att läsa av.

Du kan läsa mer om Evess Capri genom att klicka här!

Pros (+)

+ Snygg
+ Stöldsäker
+ Prisvärd
+ God acceleration

Cons (-)

– Lite plastig
– Mindre utrymme för förvaring
– Ingen mobilhållare på styre
Prestanda 80%
Komfort 85%
Värde/Pengarna 90%

Redaktörens betyg

4.2 av 5
4.2/5
Se vad andra tycker om Evess Capri elmoped

5
Rated 5 out of 5
5 av 5 stjärnor (baserat på 1 recension)
Utmärkt100%
Mycket bra0%
Medel0%
Dåligt0%
Hemskt0%

 

Så jädrans nöjd

Rated 5 out of 5
July 14, 2021

Det här är något av det bästa jag gjort. Capri är skön, smidig och underbar att se på. Rekommenderar varmt. Uppskattar också stödet från butiken och att jag fick provköra först.

Andy

Tala om vad du tycker om du har testat Evess Capri elmoped: