Evolt Passion elmoped – Elmoped klass 1

Det här är en mycket populär elmoped från Evolt. Den har en helt fantastisk röd färg och kommer med alla egenskaper som Evolt-mopederna har blivit så uppskattade för. Om du tycker att modeller som Evolt Army känns för tråkiga vad gäller färg kan det här bli ett bättre val. Det ska dock sägas att den röda elmopeden ofta säljs ut just för att den är så populär.

Ett eller två batterier

Det går att köpa till ett batteri med elmoppen då du beställer den och det bör du kanske göra. Du kommer nämligen som mest 50 km med en laddning. 40 km är mer troligt. Om du har två batterier ska du komma upp till 100 km med den sammanlagda kraften.

Batterierna håller hög kvalitet och den här elmopeden har en fin prestanda. Den är snabb och kul att köra. Med 2000 W borstlös motor kan du absolut utmana dina vänner som fortfarande knattrar omkring på bensinmopeder!

Bekvämt för en och två

Det avlånga sätet är uppenbarligen till för att ge bekväm sittplats för en eller två. Stötdämpningen är godkänd men det kan vara klokt att undvika att köra för mycket i hål. Fjädringen är inte riktigt byggd för alltför tuff körning av detta slag.

Vad gäller förvaring finns det plats under sätet men inte så pass att du kan lägga väska och hjälm där. Så är ju fallet med många vespamodeller. Även Evess mopederna har detta minus. Evolt har löst det hela med möjlighet att lägga på hjälmlåda och det fungerar fint. Komforten är god även vad gäller packning som du tar med dig.

Vem bör satsa på en Evolt Passion elmoped?

Om du ska köra i stadstrafik och vill ha stabil och bekväm körning kan det här bli ett bra val. Tänk på att en Evolt Passion elmoped tar lite mer plats. Den är inte för dig som vill få med moppen i hissen upp till lägenheten.

 

Sammanfattning

Summan av kardemumman:

Evolt Passion är körglädje och en färg som sticker ut. Det här är en kraftfull elmoped med hög kvalitet på batteri och motor som kommer med vacker klassisk italiensk design.

Du kan läsa mer om och se pris på Evolts elmopeder genom att klicka här!

Pros (+)

+ Snygg
+ Hög kvalitet
+ Komfort
+ Körglädje

Cons (-)

– Ofta slutsåld
– 40 km på laddning
Prestanda 70%
Komfort 80%
Värde/Pengarna 75%

Redaktörens betyg

3.5 av 5
3.5/5
Se vad andra tycker om Evolt Passion

0
Rated 0 out of 5
0 av 5 stjärnor (baserat på 0 recensioner)
Utmärkt0%
Mycket bra0%
Medel0%
Dåligt0%
Hemskt0%

 

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Tala om vad du tycker om du har testat Evolt Passion: