Ella elmopedbil – Elmoped klass 2

Med en Ella elmoped får du faktiskt en liten elmopedbil som inte kräver något körkort. Ella har en smidig design som gör att du lätt kommer fram samtidigt som du får plats med mer i mopeden. Bakom förarsätet finns det plats för passagerare. Men du kan givetvis använda det utrymmet för saker som du tar med dig i mopedbilen.

Bekväm moped med plats för last

Ella är en mycket bekväm moped. Utrymmet bakom föraren har inget bälte men det är fullt tillåtet att ha en passagerare där. Dessutom ska du veta att du kan köra Ella utan hjälm på huvudet. Det behövs inte när det finns en kaross.

Dra igång din stereo och kör bekvämt och skönt även när det regnar utomhus. Ella kräver minimal service och du kommer hela 70 km med en laddning. Det är bara att ladda direkt i väggen. Du behöver aldrig tajma besök till macken med dina ärenden.

Vem bör satsa på Ella elmoped?

Det här är ett mycket bra val för dig som behöver mer skydd mot väder och vind och som kanske inte har lust att kvadda frisyren med en hjälm. Klass 2 går inte snabbare än 25 km per timme. Om det känns okej för dig är Ella ett perfekt val!

Summan av kardemumman

Kör bekvämt i alla väder med en Ella elmoped som har tak och dörr!

Pros (+)

+ Tak
+ Behövs inget körkort
+ Stereo

Cons (-)

– Inget bälte bak
Prestanda 75%
Komfort 90%
Värde/Pengarna 80%

Redaktörens betyg

4.5 av 5
4.5/5
Se vad andra tycker om Ella elmopedbil klass 2

3
Rated 3 out of 5
3 av 5 stjärnor (baserat på 2 recensioner)
Utmärkt0%
Mycket bra0%
Medel100%
Dåligt0%
Hemskt0%

 

Vill köpa

Rated 3 out of 5
August 27, 2021

Vill köpa!! Kan fler som har en lägga in fler inlägg om känsla o prestanda

Nic

Inte så mycket plats

Rated 3 out of 5
July 1, 2021

Det här är ju egentligen en elmoped med kupe. Det tycker jag är viktigt att säga. Den är stark och stabil men inte sjutton känns det som en mopedbil. Fungerar bra för pensionär tänker jag. Kommer att byta den till större.

Elin

Tala om vad du tycker om du har testat Ella elmopedbil klass 2: