Viarelli Supermotard elmoped klass 1

Viarelli Supermotard för tankarna till motorcross och det är bara att häpna över vad som är möjligt med elkraften. Motorn kommer med kraft på 3000W och det är unikt. Du kan köra snabbt genom terräng eller i staden. I och med att Supermotard har elmotor kör den tyst och det är en spännande upplevelse.

Rivstart och snabba stopp

Utöver kraften som gör det möjligt med rivstarter som utmanar de bästa bensinmopparna kommer du också att kunna göra snabba stopp. Supermotard är utrustad med starka skivbromsar som gör det enkelt att komma till ett fullt stopp på nolltid.

Det ska också sägas att Supermotard har god fjädring framtill och baktill. Det gör att du kommer att sitta bra var du än kör. Det här är verkligen en sportig moped som bjuder på kul körning i vardagen och när du mest vill ut och ha roligt.

Vem bör satsa på en Viarelli Supermotard elmoped?

Det här är ett bra val för dig som vill ha kul körning och mycket kraft. Med en laddning kan du komma upp till 120 km och det är mycket bra när du kör mycket och lite längre. Dessutom är Supermotard ett bra val för nattkörning med god LED-belysning omkring mopeden samt en stark framlampa.

Summan av kardemumman

Viarelli Supermotard är imponerande med sin sportiga utformning och kraft. Batteriet plockas enkelt av när du ska ladda och missa inte att Supermotard har en funktion som gör att du kan låsa upp och dra igång mopeden på avstånd!

Pros (+)

+ Snabb och kraftfull
+ Rolig körning
+ Ser supercool ut!
+ Lång räckvidd

Cons (-)

– Dyrare
– Ingen förvaring
Prestanda 90%
Komfort 95%
Värde/Pengarna 85%

Redaktörens betyg

4.6 av 5
4.6/5
Se vad andra tycker om Viarelli Supermotard

0
Rated 0 out of 5
0 av 5 stjärnor (baserat på 0 recensioner)
Utmärkt0%
Mycket bra0%
Medel0%
Dåligt0%
Hemskt0%

 

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Tala om vad du tycker om du har testat Viarelli Supermotard: