Viarelli Piccolo Li – Elmoped klass I

Snabb och smidig, det är Viarelli Piccolo Li som är en riktigt härlig elmoped från märket som har etablerat sig som kvalitetsmärke för mopeder i Sverige. Priset är minst sagt attraktivt och det särskilt med tanke på att Viarelli har uppdaterat till ett bättre litiumbatteri.

Med en laddning kommer du upp till 6 mil med mopeden. Den fungera bäst på slätt underlag och är därmed inte ditt första val då du ska köra på gropiga vägar ute på landet. Med upp till 800 laddningscykler kan batteriet räcka mycket länge och det ger också ett viktigt värde för pengarna.

Lätt att hantera

Den låga vikten på kaross och batteri innebär att det är lätt att hantera den här elmopeden. När du ska leda den in på tomten eller in i garaget är det inte besvärlig. Den lätta vikten ger också en smidighet som är ett stort plus när du kör där det är tätt mellan bilar och de som är ute och går.

Vem bör satsa på Viarelli Piccolo Li elmoped?

Om du vill ha en bra elmoped till ett lägre pris är det här ett bra val. För dig som kommer att köra i stan mycket fungerar det fint med en Piccolo. Det ska sägas att du inte har mycket förvaringsutrymme men sätet har plats för två. Du kan ta en kompis med dig!

Sammanfattning

Viarelli Piccolo Li är en pigg och snabb elmoped till ett attraktivt pris!

Pros (+)

+ Förbättrat batteri
+ Lättmanövrerad
+ Lågt pris
+ Pigg
+ Snabb

Cons (-)

– Hårdare fjädring
– Plastig känsla
– Mindre förvaringsutrymme
Prestanda 85%
Komfort 75%
Värde/Pengarna 95%

Redaktörens betyg

4.4 av 5
4.4/5
Se vad andra tycker om Viarelli Piccolo Li

0
Rated 0 out of 5
0 av 5 stjärnor (baserat på 0 recensioner)
Utmärkt0%
Mycket bra0%
Medel0%
Dåligt0%
Hemskt0%

 

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Tala om vad du tycker om du har testat Viarelli Piccolo Li: