Viarelli Piccolo Lead Acid – Elmoped klass 2

Viarelli Piccolo Li

Viarelli Piccolo Lead Acid är en kompakt moped som erbjuder både kraft och fina köregenskaper. Designen är fin att se på men också en anledning till att det blir så enkelt att hantera mopeden. Motorn från Bosch har integrerats i bakhjulet. Det innebär att risken för slitage minskar avsevärt.

I och med att det här är en elmoped klass 2 kommer du som mest upp i 25 km/h med hjälp av motorn. Om du vill ha högre hastighet kan du se närmre på Viarelli Piccolo Lead Acid klass 1.

Kompakt design och god ekonomi

Det här som sagt en elmoped med kompakt design. Det är både plus och minus. Å ena sidan är det ju förstås så att du kommer fram lättare då mopeden inte är tung och inte tar stor plats. Samtidigt har du inte plats i facket för en hjälm. Där kan du som mest lägga i ett par skor eller en mindre väska.

Det här är en billig elmoppe med god ekonomi. Det kostar inte mycket att ladda och köra. Dessutom är det billigare att byta ut ett lead batteri än ett litium och det kan ju faktiskt vara väldigt positivt.

Vem bör satsa på MGB flakmoped elmoped?

Om du är på jakt efter en billig elmoped från ett bra märke som är kul att köra men inte vill komma upp i för höga hastigheter kan det här vara ett utmärkt val.

Summan av kardemumman:

Viarelli Piccolo Lead Acid är ett kostnadseffektivt alternativ för dig som inte vill lägga en förmögenhet på en bra elmoppe.

 

Bra saker

Billig

Kompakt

Slitstark

 

Mindre bra saker

Inte litiumbatteri

Plus (+)

Minus (-)

Prestanda 0%
Komfort 0%
Värde för pengarna 0%
/5
0
Rated 0 out of 5
0 av 5 stjärnor (baserat på 0 recensioner)
Utmärkt0%
Mycket bra0%
Medel0%
Dåligt0%
Hemskt0%

There are no reviews yet. Be the first one to write one.