Viarelli Piccolo Lead-Acid – Elmoped klass 1

Liten men naggande god! Så kan vi beskriva Viarelli Piccolo Lead-Acid som finns både i svart och vitt. Det här är en liten och slimmad elmoped som är kul att köra. Den är gjord för att passa dig som vill ta dig fram lätt med enkel laddning hemma i väggen. Modellen är otroligt stabil och därför ett bra val då du ska köra elmoppe året om.

En välutrustad elmoped

Den här elmopeden är välutrustad. Du får en digital instrumentbräda som är enkel att läsa av. Dessutom kommer du att uppleva hög komfort av den goda stötdämpningen. Det enda som är lite minus med formen är att den just är ganska liten. Det blir inte mycket plats för förvaring under sätet.

Vem bör satsa på en Viarelli Piccolo Lead-Acid elmoped?

Det här är en elmoped för körning året om. Du får en bekväm sittposition och kan förvara dina saker i det smarta utrymmet som är vattentätt. Mopeden ligger jämt på vägen och erbjuder en körglädje som du kan se fram emot. Den smidiga formen är också ett plus för dig som kommer att köra i staden.

Summan av kardemumman:

Viarelli Piccolo Lead-Acid är en finfin liten elmoped som tar sig fram överallt och som ger bekväm körning. Styrkan är god och körekonomin är fantastisk!

 

Bra saker

Smidig form

Bekväm sits

Starkt batteri

 

Mindre bra saker

60 km räckvidd

Mindre förvaring