Viarelli Palermo elmoped klass 1

Om du vill ha en elmoppe klass 1 och är ute efter något med klassisk look ska du kika närmre på Viarelli Palermo klass 1. Det här är en liten pärla med smart form. Den är tämligen enkel men har det som krävs för bekväm körning i staden.

Välj mellan två färger

Du kan få Palermo i svart eller i vitt med beige säte. Den svarta modellen är ganska anonym men kan vara ett bra val för dig som vill ha något som inte sticker ut så mycket. Oavsett vilken färg du väljer rör det sig om riktigt snygg design.

Vem bör satsa på en Viarelli Palermo elmoped?

I och med att du kommer max 50 km på en laddning är det här en elmoppe som gör sig bra i stadstrafiken. Den har också en form som gör det lätt att komma fram. Det portabla batteriet är också smidigt för dig som vill öka säkerheten mot stöld. Om du vill ha något prisvärt inom segmentet klass 1 är det här ett bra val. Var dock medveten om att mopeden väger mer än 80 kg utan last.

Summan av kardemumman

Viarelli Palermo är en liten stjärna i Viarelli-familjen. Portabelt batteri, snygg form och en bra elmotor från Bosch gör detta till ett säkert val för dig som ska köra i stan.

Pros (+)

+ Snygg design
+ Pigg elmoped
+ Bekväm

Cons (-)

– 50 km räckvidd
– Ganska tung
Prestanda 80%
Komfort 85%
Värde/Pengarna 85%

Redaktörens betyg

4.3 av 5
4.3/5
Se vad andra tycker om Viarelli Palermo elmoped klass 1

0
Rated 0 out of 5
0 av 5 stjärnor (baserat på 0 recensioner)
Utmärkt0%
Mycket bra0%
Medel0%
Dåligt0%
Hemskt0%

 

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Tala om vad du tycker om du har testat Viarelli Palermo elmoped klass 1: