Viarelli GT1E – Elmoped klass 1

Om du är på jakt efter en billig elmoped som håller god kvalitet och levererar snabb körning är Viarelli GT1E ett bra val. Med denna modell kommer du snabbt upp i 45 km per timme. Den är gjord för bekväm men rolig körning.

En laddning tar dig upp till 60 km och mopeden har en form som gör den perfekt för körning omkring stadstrafik såväl som på tomma vägar. Notera att Viarelli GT1E även finns som klass 2 för dig som inte behöver köra så snabbt.

En billig elmoped som levererar

Priset är mycket lågt med tanke på vad du får. Samtidigt är körekonomin väldigt god. Det fina med GT1E är att den goda ekonomin inte betyder att mopeden är tråkigare. Tvärtom är det här en modell som många väljer just för att den är så sportig och cool.

Bosch batteriet är kraftfullt med 2kW och det är av en Lead modell som är enkel att byta ut då det behövs. Det ger mopeden alla chanser att bli en vän du har gott av under många år framöver!

Vem bör satsa på en Viarelli GT1E klass 1 elmoped?

Du som vill ha en sportig elmoped som samtidigt är bekväm och ekonomisk kan se stora fördelar med denna modell. Det ska nämnas att förvaringsutrymmet under sadeln inte är det största. Men det går att få in en mindre hjälm så om du planerar på rätt sätt med dina tillbehör kan det här fungera väl.

Sitthöjden är ganska låg och den kompakta designen gör denna elmoped till ett bra val för dig som ofta kör i stadstrafik.

Summan av kardemumman:

Viarelli GT1E klass 1 är en rolig moped att köra. Det låga priset ger god ekonomi från start och designen är gjord för att göra det riktigt njutbart att köra elmoped året om.

 

Bra saker

Kompakt design

Styrka och fart

God sittkomfort

 

Mindre bra saker

Mindre förvaringsutrymme

60 km räckvidd