Vespa Elettrica elmoped – Elmoped klass 1

Kan du köra Vespa på el? Klart att du kan! Vespa Elettrica är det klassiska italienska mopedföretagets svar på moderna krav om miljövänlighet. Det här är en stark liten moped som du kör mjukt och fint med. Den har utrustats med allt som du kan tänkas vilja ha men har minuset att den är mycket dyrare än alla andra elmopeder.

Klassisk vespa-känsla på riktigt!

Under senare år har vi sett en hel del vespa elmopeder som inte är Vespa på riktigt som till exempel Evolt elmoppar. Något som är mycket tydligt med originalet i elversion är att känslan är vespa. Det här är något du förstår då du kör på mopeden.

Sätet har sin unika form, reglagen är precis som på en bensinmoped och det går snabbt och smidigt. Det enda som är lite märkligt är hur tyst det är. Det knattrar inte som bensinoriginalen en gång gjorde men det kanske du ser som en fördel.

Långt med en enkel laddning

Något som är riktigt bra med denna elmoppe är att du kommer långt med en laddning. Du kan ta dig 100 km med en laddning och det slår de allra flesta elmopeder. Det här är mycket praktiskt för dig som ska köra en hel del landsväg för att till exempel ta dig från en förort till jobbet i stan.

Vem bör satsa på en Vespa Elettrica elmoped?

Det här är den bästa elmopeden för dig som är ute efter premiumvalet. Det kostar mer men för pengarna får du maximal komfort och en otrolig körglädje. Vi har inte hört om folk som ångrar att de köpt Vespa Elettrica och det säger en hel del.

Sammanfattning

Vespa Elettrica är Vespas första elmoped och den har tagit världen med storm. Designen är klassisk men modern. Du får underbar körglädje och kan åka riktigt långt på en laddning. Det här är det enda valet för dig som bara nöjer dig med det bästa!

Du kan läsa mer och se pris på Vespa Elettrica genom att klicka här!

Plus    
  • Hög kvalitet

  • Bra batterikraft

  • Komfort

Minus 
  • Dyr
Prestanda 100%
Komfort 100%
Värde för pengarna 99%

Vårt betyg

5/5