Vässla 2 Vandelay – Elmoped klass I

Vässla har lyckats fenomenalt med sina elmopeder i Sverige och Vässla 2 Vandelay är en uppföljare till tidigare modell. Det är framförallt motorkraften som har förbättras. Batteriet på 1800 W kommer från Bosch och är en uppgradering.

Det här är svensk design som du kan lita på. Mopeden är verkligen snygg men det viktigaste är att den är både rolig och trygg att köra. Vi måste dock flagga för att 40 till 60 km per laddning inte slår några rekord.

Klassiskt men ändå så modernt

Vässla lyckas med kombinationen av det klassiska och det moderna. Batteriet är portabelt och enkelt att ladda hemma. Du kommer att få perfekt användning för denna elmoped då du kör i stadstrafik och för kortare pendlingssträckor kan den också fungera finfint.

Vem bör satsa på Vässla 2 Vandelay elmoped?

Om du vill ha mer kraft och föredrar att köra svensk elmoppe är det här något för dig. Kör du ofta i uppförsbackar kommer du att gilla att Vässla 2 klarar detta galant. Dessutom har den här elmopeden köregenskaper som gör att du ligger bra på vägen. Det är en trygghet och något som ger smidig och behaglig körning.

Summan av kardemumman

En vacker elmoped med bekväm design och en motor som orkar lite mer än tidigare modell. Det här är ett bra val för många!

Pros (+)

+ Bra pris
+ Snygg design
+ Kraftfull motor

Cons (-)

– Räckvidden slår inga rekord
Prestanda 80%
Komfort 80%
Värde/Pengarna 85%

Redaktörens betyg

4.2 av 5
4.2/5
Se vad andra tycker om Vässla 2 elmoped

0
Rated 0 out of 5
0 av 5 stjärnor (baserat på 0 recensioner)
Utmärkt0%
Mycket bra0%
Medel0%
Dåligt0%
Hemskt0%

 

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Tala om vad du tycker om du har testat Vässla 2 elmoped: