NIU UQi GT Sport – Elmoped klass 1

NIU UQi GT Sport är precis som namnet antyder en sportigare modell. Det här är en större elmoped som också har lite större hjul. Den är kul att köra och tar dig lite längre än standard NIU elmopeder. Batteriet på 1500 w ger ett gott stöd.

Sadeln har en intressant form med två säten som är separerade. Det bakre sätet sitter delvis över den bakre delen för last. Det här gör NIU UQi GT Sport till en elmoppe som du kan skjutsa på ett bekvämt sätt på.

En smart elmoppe med fin design

Designen är helt klart fin att se på och det finns många bitar som gör denna elmoppe särskilt bekväm. Dels har du god belysning med LED-lampor hela vägen runt. Det är något som ökar säkerheten när du är ute och kör sena kvällar.

Om du kör på vintern kommer du också att gilla det smarta bromssystemet som gör att det går att stanna snabbt även då det är vått och halt utomhus. NIU elmoppar är uppkopplade med SIM och kan följas med GPS via app. Det betyder att du med app kan ha full koll på var din NIU moppe befinner sig.

Vem bör satsa på en NIU UQi GT Sportelmoped?

Det här är en härlig elmoped för dig som vill ha bra körning och hög säkerhet. Designen kan passa många och sportigheten gör att det blir lite roligare att köra.

Sammanfattning

NIU UQi GT Sport är en skön sportig elmoped som du kommer att trivas med om det är viktigt för dig med en stabil och säker design samt rolig körning. Du kommer inte längst på en laddning men för stadskörning med möjlighet till frekventa laddningar är detta ett prisvärt alternativ.

NIU UQi GT Sport kostar 24 995 kronor och du hittar den på Kopenscooter,klicka här!

Pris: SEK 24 995

Plus    
  • Smart elmoppe
  • Bekväm sits
  • Bra bromsar
Minus 
  • Bara 60 km räckvidd
Prestanda 79%
Komfort 95%
Värde för pengarna 90%

Vårt betyg

4.2/5

Såhär tycker andra om NIU UQi GT Sport:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 av 5 stjärnor (baserat på 2 recensioner)
Utmärkt50%
Mycket bra50%
Medel0%
Dåligt0%
Hemskt0%

NIU är bra teknik

Rated 4 out of 5
January 5, 2021

Jag tycker att NIU är bra teknik. Körningen kanske inte slår rekord men jag gillar det moderna med denna elmoppe. Känns helt rätt idag.

Lisse P

fantastisk

Rated 5 out of 5
December 24, 2020

Bra elmoped, mycket snabbt!

Anders Johansson

Fyll i formuläret härnedan om du har NIU UQi GT Sport och dela med dig av dina erfarenheter av den!