NIU U-Pro – Elmoped klass 1

NIU är ett spännande märke med tekniskt avancerade elmoper som gör det lätt att köra. NIU U-Pro har en fin design och här har NIU verkligen dragit ner på tyngd och storlek. Det portabla batteriet väger bara strax över 5 kg. Det är enkelt att plocka med sig för laddning.

Stöldskyddssystemet är mycket bra. Det kommer att larma dig om mopeden olovligen flyttas mer än 3 meter. Dessutom kan du ha ständig kontakt med din moped med hjälp av en app som NIU mopeden kommunicerar med. Det här ger en massa smarta fördelar som du kommer att upptäcka då du börjar köra med U-Pro elmopeden.

Tekniskt avancerat men lätt användning

Tekniken är avancerad men användningen otroligt lätt. Du startar med knapp och så kan du utrusta mopeden med det som du behöver för din komfort. Det går till exempel att ha korg både bak och fram. Perfekt för dig som vill använda elmopeden för ärenden.

Dessutom kan du byta sadeln mot en variant som ger mer plats för passagerare. Det är viktigt för dig som ofta skjutsar på mopeden. Med USB-uttag kan du även ladda din mobiltelefon under färd. Mycket bra!

Vem bör satsa på en NIU U-Pro elmoped?

Du som kör i stadstrafik och vill ha något som är nätt men stabilt bör se närmre på denna NIU elmoped. Den är perfekt för dig som gillar tekniska lösningar som är enkla att förstå.

Summan av kardemumman:

NIU U-Pro är körglädje och praktik i ett. Det här är en elmoppe som passar perfekt för vardagens behov.

 

Bra saker

Liten smart form

Portabelt batteri

Stöldskyddssystem

 

Mindre bra saker

40 km räckvidd

Såhär tycker andra om X:

0
Rated 0 out of 5
0 av 5 stjärnor (baserat på 0 recensioner)
Utmärkt0%
Mycket bra0%
Medel0%
Dåligt0%
Hemskt0%

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Fyll i formuläret härnedan om du har X och dela med dig av dina erfarenheter av den!