NIU N Sport elmoped – Elmoped klass 1

Det här är den klassiska NIU elmopeden i sportversion. Den är tyst och behaglig att köra på. Du kommer hela 80 km med en laddning. Om du vill ta dig ännu längre än så ska du kika på NIU MQi+ Sport som har uppgraderats. NIU N Sport har ett rimligt pris och den är snabb. Det här är en elmoped som vunnit test och den erbjuder god körekonomi.

Rolig elmoped att köra

Bland det viktigaste med denna elmoppe är att den är rolig att köra. Den har en jämn och smidig körkänsla och du kan dra nytta av alla moderna funktioner. Mopeden är ständigt uppkopplad och du kan givetvis ladda din mobiltelefon med USB-uttaget.

Mindre förvaring går inte att komma runt

Något vi ser med många elmopeder från NIU är att de inte erbjuder så mycket förvaring. Du får plats för en person till på sadeln och kan därmed skjutsa. Men när du lyfter sadeln inser du att det inte finns så mycket utrymme för annat än batteri.

Vem bör satsa på en NIU N Sport elmoped?

Om du vill ha en elmoppe som är kul att köra och som du kommer långt med efter laddning är det här ett bra val. Tänk på att du får mindre förvaring. Utöver det ska du också vara medveten om att mopeden ligger ganska lågt mot marken.

 

Sammanfattning

För körning i stadstrafik och även på landsväg. NIU N Sport elmoped är en glad liten rackare som du gärna kör med så ofta du kan. Laddning är enkel då du plockar av batteriet och tar med dig hem. Säkerheten är grundmurad då elmopeden är uppkopplad.

Du kan läsa mer om NIU N Sport genom att klicka här!

 

 

Plus    
  • Snabb elmoped

  • Billig drift

  • Stöldsäker

  • Rolig att köra
Minus 
  • Nära marken

  • Försäkring kan bli dyr

  • Dyr

Prestanda 90%
Komfort 70%
Värde för pengarna 70%

Vårt betyg

3.9/5