NIU MQi+ Sport elmoped – Elmoped klass 1

NIU MQi+ Sport är ett nyare stjärnskott från NIU-familjen. Det här är verkligen en modern elmoppe med fina egenskaper. En laddning tar dig upp till 100 km och det ligger i linje med mycket dyrare elmoppar som Vespa Elettrica.

Tekniken imponerar. Du har varningsblinkers, larm, uppkoppling och en display som gör det enkelt att se hur det står till med batteri såväl som hur snabbt du kör. Den fina runda lampan framtill är unik i sin design och ger en moped som känns lite bubblig och glad.

Snabb acceleration är ett plus

Batteriet är piggt och du får snabb acceleration. Det gör att det är kul att köra på NIU MQi+ Sport. Den smidiga designen gör att du har god kontakt med väglag och att du kan köra på platser där det är lite trångt. Det är också därför som den här elmoppen kan rekommenderas för körning i stadstrafik.

Skjutsa och förvara saker

Det finns plats för en till på sätet och du kan fälla ut fotstöd för personen som du skjutsar. Det ska dock sägas att det är inte enormt med plats. Ni får sitta rätt så tätt. Tätt är det också i utrymmet under sadeln. Där kan du inte lägga mycket och det är viktigt att vara medveten om när du väljer denna NIU-moped.

Här är en bra video som visar dig mopeden in action:

Vem bör satsa på en NIU MQi+ Sport elmoped?

Om du vill ha något som är kul att köra, tar sig långt på en laddning och går att hålla säker med larm och uppkoppling är NIU MQi+ Sport ett bra val för dig. Det här är en elmoppe som du gärna kör på gatorna i staden men landsväg är inte att utesluta med tanke på att du kommer så långt med varje laddning.

Sammanfattning

NIU MQi+ Sport är en av de bästa elmoppar du kan köpa, i varje fall om du gillar modern design och möjligheten att komma långt med en laddning. Designen är lite futuristisk och det enda verkliga minuset med denna modell är att den är ganska liten och därmed inte har mycket förvaringsutrymme.

Du kan läsa mer om NIU MQi+ Sport genom att klicka här!

Pros (+)

+ Modern
+ Snabb
+ Lång räckvidd

Cons (-)

– Mindre förvaringsutrymme
– Mindre plats för att skjutsa
– Liten
Prestanda 90%
Komfort 70%
Värde/Pengarna 80%

Redaktörens betyg

4.3 av 5
4.3/5
Se vad andra tycker om NIU MQi+ Sport

0
Rated 0 out of 5
0 av 5 stjärnor (baserat på 0 recensioner)
Utmärkt0%
Mycket bra0%
Medel0%
Dåligt0%
Hemskt0%

 

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Tala om vad du tycker om du har testat NIU MQi+ Sport: