LV S3 elmoped – Elmoped klass 1

LV är ett av de största märkena inom elmopednischen. LV S3 är företagets mellanmodell som har en modern och lite bubblig design. Det här är en klass I moped som du kommer upp i 45 km/h med. Du får 1750 W motor från Bosch och ett kvalitetsbatteri från Samsung. Elmopeden finns i flera färger.

Fina finesser för roligare körning

LV S3 har bluetooth högtalare så det behöver inte vara så tyst när du är ute och kör med den. Du ser till att källan till musiken, din mobiltelefon, är fortsatt laddad med elmopedens USB-uttag. Det här är en rolig elmoped att köra. Den har fina finesser. Ta en titt på lampan som är en LED-lampa med unik form.

Gjord för varierad körning

S3 är som sagt mellanmodellen och det betyder att den är designad för att köras med i stadstrafik såväl som på landsvägar. Du kan till och med köra bekvämt med elmopeden på mindre grusvägar. Mopeden har tre olika körlägen som kommer att begränsa hastighet till 25, 35 eller 45 km/h.

När du har laddat batteriet kommer du upp till 70 km innan det behöver laddas igen. Då är det bara att plocka det ur mopeden och ladda via ett vägguttag. Det går också att koppla in batteriet direkt i mopeden utan att ens öppna sadeln.

Vem bör satsa på en LV S3 elmoped?

Om du vill ha en trafiksäker moped som är kraftfull och kul att köra är LV S3 något för dig. Den fungerar mycket bra i stadstrafik och kan också användas på landsväg.

Här kan du se en presentation av mopeden:

Sammanfattning

Summan av kardemumman:

LV S3 är en liten kul elmoped med hög kvalitet på motor och batteri. Den har bara plats för en person och kan passa perfekt i stadsmiljö då den inte tar särskilt stor plats.

Pros (+)

+ 3 års garanti
+ Bekväm
+ Snabb
+ Prisvärd

Cons (-)

– För en passagerare
– Mindre lastutrymme
– Stort batteri
Prestanda 80%
Komfort 75%
Värde/Pengarna 80%

Redaktörens betyg

3.7 av 5
3.7/5
Se vad andra tycker om LV S3 elmoped

0
Rated 0 out of 5
0 av 5 stjärnor (baserat på 0 recensioner)
Utmärkt0%
Mycket bra0%
Medel0%
Dåligt0%
Hemskt0%

 

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Tala om vad du tycker om du har testat LV S3 elmoped: