Evolt Smoke elmoped – Elmoped klass 1

Evolt är ett företag som står bakom en rad läckra elmopeder i spännande färger. Deras fina design påminner om den klassiska vespan men är en modern tappning av detta koncept. Om du tycker att det blir för mycket med en röd Evolt Passion och inte riktigt är inne på linjen militärgrön med en Evolt Army kan en helsvart Licorice vara perfekt för dig!

Kul och bekvämt att köra

Du behöver bara ta en titt på den avlånga sadeln för att inse att det här är en elmoppe du sitter bra på. Dessutom kan du skjutsa en kompis bakom dig utan att det blir några problem. Designen är stadig och det är också skönt. Både då du kör och då du vill parkera din moped.

Körningen blir extra kul med en 2000 W borstlös motor och ett batteri som är piggt. Du kommer iväg snabbt och kan sedan köra upp till 40 km på en laddning. Det kan fungera bra i stadstrafik där du kanske inte kör så långa sträckor varje gång.

Om du ska ut på landsväg bör du köpa till ett batteri som du har under sätet så att du kan ta dig upp till 80 km med en laddning.

Enkel och snabb att ladda

Det tar cirka 5 timmar att ladda batteriet fullt. Det gör du enkelt genom att plocka loss det och ta med dig hem. Laddning sker via vanligt vägguttag. Mopeden är ganska stor och därmed kan du inte räkna med att den kommer att få plats till exempel i en hiss. Då är det bra att kunna ta med sig batterier för laddning.

Vem bör satsa på en Evolt Licorice 1.0 elmoped?

Du som vill ha en klassisk design men en neutral färg bör se lite närmre på den här elmopeden. Den är bekväm och stabil och fungerar mycket fint i stadstrafik.

 

Sammanfattning

Summan av kardemumman:

Evolt Licorice 1.0 är en kvalitetsmoped på el som har fått fina recensioner. Den är prisvärd och ger dig bekväm men kul körning.

Du kan läsa mer om och se pris på Evolts elmopeder genom att klicka här!

Pros (+)

+ Stabil
+ Vacker
+ Bekväm
+ Snabb

Cons (-)

– Stor
– 40 km räckvidd
Prestanda 70%
Komfort 80%
Värde/Pengarna 75%

Redaktörens betyg

3.5 av 5
3.5/5
Se vad andra tycker om Evolt Smoke

0
Rated 0 out of 5
0 av 5 stjärnor (baserat på 0 recensioner)
Utmärkt0%
Mycket bra0%
Medel0%
Dåligt0%
Hemskt0%

 

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Tala om vad du tycker om du har testat Evolt Smoke: