Evolt Army elmoped – Elmoped klass 1

Färgen är helt klart cool och för tanken till någon gammal krigsfilm men du kan köra mycket fredfullt på din Evolt Army elmoped. Evolt är ett svenskt mopedmärke som har fått goda betyg i flera elmoped tester. Det är just den snygga designen som hyllas och du ska veta att du kan välja mellan väldigt många färger.

Elmoped med klassisk design

En Evolt Army ser ut som en klassisk italiensk vespa med det avlånga sätet. Du väljer den färg som du gillar bäst (kan bli svårt för de är alla galet fina!) och så kan du välja färg på sätet. Det går alltså att kombinera brunt, svart eller vitt och därmed får din elmoppe en unik känsla och stil.

Plats för två

Det är bekvämt att köra på en Evolt elmoped. Du sitter fint och kan ha en passagerare bakom dig på det avlånga sätet. Fotstödet är också komfort och designen är definitivt väl lämpad för att köra dagligen med mopeden.

Det ska dock sägas att du inte vill köra för mycket i hål och gropar. Det är fjädringen inte gjord för. Dessutom kommer du som mest 40 km med en laddning. Med detta sagt ska det ändå nämnas att en Evolt Army elmoped är en snabb sak. Du river loss helt i klass med bensindrivna mopeder och du får kul körkänsla.

Vem bör satsa på en Evolt Army elmoped?

Om du mestadels kommer att köra på jämna vägar i stadsmiljö är det här ett bra val. Dessutom får du fin komfort och du kan ta en passagerare med dig. Evolt är också ett bra val för dig som älskar vespa-designen men inte har råd med originalet, en Vespa Elettrica.

Sammanfattning

Evolt Army är en vacker moped som ger god komfort. Den kör inte längst av alla elmopeder på en laddning men är ett bra val för dig som kommer att köra i stadstrafik och vill ha en snygg moped med skön körkänsla.

Du kan läsa mer om och se pris på Evolts elmopeder genom att klicka här!

Pros (+)

+ God balans
+ Pigg
+ Bekväm

Cons (-)

– 40 km räckvidd
– Inte för gropigt underlag
Prestanda 70%
Komfort 80%
Värde/Pengarna 75%

Redaktörens betyg

3.5 av 5
3.5/5
Se vad andra tycker om Evolt Army

0
Rated 0 out of 5
0 av 5 stjärnor (baserat på 0 recensioner)
Utmärkt0%
Mycket bra0%
Medel0%
Dåligt0%
Hemskt0%

 

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Tala om vad du tycker om du har testat Evolt Army: