Evess Como elmoped – Elmoped klass 1

En blå elmoped, kan det vara något? Jag det kan det tydligen för Evess Como blåa elmoped är så pass populär att den säljs ut med jämna mellanrum. Om du får tag på ett exemplar är det bara att knipa det!

Framstötdämparna har uppdaterats vilket har lett till en elmoped som kräver minimalt med underhåll. Motorn är pigg och körningen kul. Om någon försöker flytta på mopeden går ett larm genast igång.

Som en Capri fast blå

En Evess Como ser ut som en Evess Capri fast den är blå. Formen är stor och känns äkta Vespa. Fast en del menar att den är finare än en traditionell Vespa så det här kan vara ett val för dig som inte har råd med en Vespa Elettrica men älskar den traditionella italienska looken.

Lite utrymme är något att tänka på

Du sitter fint på en Capri elmoped och det finns plats för en passagerare. Men när vi lyfter på sätet ser vi att det blir trångt. Särskilt om du har valt två batterier för att ta dig upp till 120 km med moppen. Du får ett litet utrymme till på sidan men där kan du inte få i en hjälm.

Evess har löst detta med pakethållare framtill och baktill. De ger möjligheten att enkelt surra på en väska och kanske lite grejer du har handlat. Därmed är utrymmet i mopeden inte ett så stort problem men dock något att tänka på innan du köper.

Vem bör satsa på en Evess Como elmoped?

För dig som drömmer om en blå moped som går på el är det här det främsta valet. Como elmopeden är vacker men också skön att köra med. Den är lite större och väger en hel del. Du tar den inte med dig i hissen. Men för stadskörning när det finns plats med praktisk parkering i markläge är Como ett mycket bra val.

 

Sammanfattning

Summan av kardemumman:

Evess Como är en liten godisbit som är svår att motstå. Den passar mycket bra för den som vill ha bekväm körning i stadstrafik och som inte bryr sig om att det inte finns så mycket lagringsutrymme inuti mopedens ihåligheter.

Du kan läsa mer om Evess Como genom att klicka här!

Pros (+)

+ Läcker design
+ Bra batteri
+ Bekväm sits
+ Bekvämt pris

Cons (-)

– Mindre utrymme
– Två batterier för 120 km räckvidd
– Tung
Prestanda 80%
Komfort 85%
Värde/Pengarna 85%

Redaktörens betyg

4.3 av 5
4.3/5
Se vad andra tycker om Evess Como elmoped

0
Rated 0 out of 5
0 av 5 stjärnor (baserat på 0 recensioner)
Utmärkt0%
Mycket bra0%
Medel0%
Dåligt0%
Hemskt0%

 

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Tala om vad du tycker om du har testat Evess Como elmoped: