Elmopedbil Ella – Elmopedbil klass 1

Ella är en riktig pärla och ett fantastiskt val för dig som känner att du helst skulle vilja ha en mopedbil men inte riktigt har råd med de större modellerna. Ella elmopedbil finns också som klass II som enbart kommer upp i 25 km/h. En Ella elmopedbil är något helt unikt och kanske en lösning för dig som känner att en vanlig elmoped inte kommer att fungera i vardagen.

För dig och en passagerare

Med Ella kan du köra ensam och du har plats bakom dig för en passagerare. Du ska ha bälte på dig men behöver ingen hjälm i elmopedbilen. Det är ju kanonbra om du vill komma till skolan eller jobbet med samma frisyr som du gick hemifrån med!

Inuti elmopedbilen är det bekvämt men du får inte en ratt som på klassiska mopedbilar. Istället har du ett styre som ser ut som på en vanlig elmoppe. Alla reglage är också som på en elmoped och det gör det enkelt att köra.

Mer plats för last

Något som är mycket bra med Ella elmopedbil är att du får mer plats för last med den. Om du inte har en passagerare bakom dig är det hur enkelt som helst att slänga in en väska med träningsprylar där.

Vem bör satsa på en Ella elmopedbil?

Du som vill ha en elmoped som fungerar mer som en mopedbil kan gilla Ella skarpt. Du kör skyddat men enkelt som på en elmoppe. Det ska dock sägas att Ella tar plats. Du får inte med dig henne i hissen!

Sammanfattning

Ella elmopedbil är kul att köra och mycket praktiskt för dig som vill ha något som fungerar som en mopedbil men har ett pris närmre elmopedens.

Du kan läsa mer om Ella genom att klicka här!

Pros (+)

+ Du kommer 70 km på en laddning
+ Vindrutetorkare
+ Dörr och tak
+ Smidig körning

Cons (-)

– Stor
Prestanda 85%
Komfort 90%
Värde/Pengarna 85%

Redaktörens betyg

4.7 av 5
4.7/5
Se vad andra tycker om Ella elmopedbil klass 1

0
Rated 0 out of 5
0 av 5 stjärnor (baserat på 0 recensioner)
Utmärkt0%
Mycket bra0%
Medel0%
Dåligt0%
Hemskt0%

 

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Tala om vad du tycker om du har testat Ella elmopedbil klass 1: