Recension av Drax Superior Max² elmoped

Det finns de som menar att Drax Superior är den bästa elmopeden från Drax. Detta för att den är bekväm, har snygg design och ger dig mer utrymme för förvaring. Om vi jämför med en Drax modell som Drax Stealth elmoped så finns samma körglädje men det är tydligt att Superior är, ja Superior helt enkelt!

Räckvidden är upp till 8 mil per laddning. Med en Superior garanteras en grym körupplevelse, tack vare mopedens stötdämpare och starka motor. Superior är även utrustad med skivbromsar fram och bak.

En stark motor ger kul körning

Dra igång Superior och njut av hur snabbt du accelererar. Det här är en snabb elmoped som är riktigt rolig att köra med. Batteriet är kraftfullt och den här elmoppen har en mittmotor. Det är enkelt att ladda genom att lossa batteriet och ta med det in eller genom att plugga in laddningssladden då mopeden står utomhus.

Du behöver inte oroa dig för att det skulle läcka in vatten till batteriet om det regnar när du laddar. Designen är gjord för att skydda batteri och motor när du laddar på ett mycket smart sätt. Med en laddning kommer du 8 mil och det är helt klart godkänt. Det slår många andra mopeder inom samma segment, kul att köra segmentet!

Gott om plats för förvaring

Det är ett stort plus att du har gott om plats för förvaring på en Drax Superior. Det går att få i en hjälm i förvaringsfacket och det är mycket bra då du inte vill släpa den med dig. Det här är ju också något som gör det enkelt att använda Superior till exempel till träningen.

Notera att det finns gott om plats för två på sätet.

Vem bör satsa på en Drax Superior elmoped?

Du som vill ha fart och kraft men ändå gott om utrymme. Drax Superior är kul att köra men också mycket praktisk.

Sammanfattning

Drax Superior är den bästa Drax elmopeden! Du kommer långt med en laddning, sitter bekvämt och får med dig din packning. Dessutom river du loss snabbt och du bjuds på en härlig körupplevelse.

Du kan läsa mer om Drax Superior genom att klicka här!

Pros (+)

+ Bekväm
+ Kul att köra
+ Snabb
+ God förvaring

Cons (-)

– Dyrare
Prestanda 76%
Komfort 81%
Värde/Pengarna 71%

Redaktörens betyg

4.1 av 5
4.1/5
Se vad andra tycker om Drax Superior Max²

0
Rated 0 out of 5
0 av 5 stjärnor (baserat på 0 recensioner)
Utmärkt0%
Mycket bra0%
Medel0%
Dåligt0%
Hemskt0%

 

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Tala om vad du tycker om du har testat Drax Superior Max² :